kawan-kawang

Click click click this to support me ;)

Friday, April 8, 2011

Polis UK pun pakai waja taw...

Kereta proton skunk niii pun dah digunakan untuk mengejar penjahat2 dan pencopet2 di United Kingdom... Diorang beli waja sebab jimat kos kottt.. Takder la nanti abis duit nak beli kete mahal2 tapii kang rosak la apa la itu la sebab keta polis ni wat racing ngan penjenayah jerrr.. Mmg lanyak la kete tu langgar sana sini.. Pakai waja kan sennang murah bebbbb.....







Kalo tak caya jugak meh baca kat sini (source) :
http://headhunters89.blogspot.com/2011/01/...proton-car.html

6 comments:

  1. haha.bangga la pulak even kat sne mcm kereta murah je nie >.<

    ReplyDelete
  2. dasat kan.. tp sebab kereta malaysia murah kat sana tu... bila time repair alat ganti mahal...huhu

    ReplyDelete