kawan-kawang

Click click click this to support me ;)

Saturday, March 5, 2011

Aku dapat BE ???

Salam and selamat pagi.Jam menunjukkan pukul 6.31 pagi and aku tak tido2 lagi dari tadi.Mata dah sgt ngantuk ni..pasni nak gi solat subuh dulu sblum tdo..Apa yang aku nak kongsi ari ni ialah pasal BE aku..aku tak tau la benda ni BE ker tak (aku baru jer ngan nuffnang ni ). Aku sebenarnya dah mcm putus harapan ngn nuffnang pasal aku dari ari tu tunggu earning aku naik dari 0.00 sen. Tiap2 ari bukak gi cek tak jugak naik2..aku pun pelik pasal member aku daftar seminggu jer dah ada earning aku yg sebulan ni daftar takder paper pun.. sedih kan citer aku ni.. Aku pun dah pernah hantar tiket kat nuffnang tanya pasal benda ni (tiket tu mcm soalan la). Mcm2 diorang jawab naper aku tak dapat2.. Tapi aku tak puas hati jugak...hantar,hantar and hantar.... Alkisah pagi ni aku cek lagi kot2 ada tiba2 naik kerrr earning aku ni walopun aku taw yg diorang update hari isnin biasanya.. Tapi nak dijadikan ceritanya tiba2 aku nampak perkataan BUFFERED EARNING kat aku nyer earning.. Btol ker apa aku nampak ni ker aku lalok ?? hahah, aku refresh byk2 kali jugakkkkk...mmg ada pun.Tapi aku nyer agak pelik jugak la aku nyer status nuffnang ni..per tgk ni
Pelik tak aku nyer nuffnang ni..Campaign aku 0.00 sen and tak pernah dapat apa2 pun tapi arini dapat 3 BE sekali gus...Apa pendapat korang ??? Tapi kalo btol pun benda ni BE yg tersesat ker or yg mmg aku punyer aku tetap bersyukur la dapat benda ni. tapi aku tetap pelik bukan ker BE tu campaign yg mmg lekat and wajib kuar kat blog kita tp aku punya iklan BE ni mcm tiba2 jer dia leh takder pastu nanti bila2 dia ada balik. Aku baru jer ngan nuffnang ni sapa2 otai blogger mintk tlng bagi saya tunjuk ajar....

7 comments:

  1. Aku BE pon tak pernah dapat.. kempen pon tak pernah dapat.. ampeh..

    ReplyDelete
  2. nuffnang de problem sgt skang..huhu campaign lmbt sgt die update..
    thniah la wey dpt BE..3 terus..so jangan sia2kan gune sebaik2 nye..jangan tunggu jadi ME macam aku... :(

    ReplyDelete
  3. hohohoho...tahniah...
    dulu aku rajin gak jenjalan sana sini nk tambahkan unique visitors kat blog sundri..ni bile dah keje kat tmpt tak de line, time nak BW pun dah xde..maka, terpaksalah berpuas ati dengan apa yg ade...hohoho...aku dh tlg click kat sini..hehehhe

    ReplyDelete
  4. thx u kwn2.... ni wat lagi aku smgt nk berblogging ;)

    ReplyDelete
  5. hohoo.. tahniah! sekali 3.. gempakkk.. hohoo.. kadang2 b,e x kuar bila visitor ke blog kita dah leapas tahap dia.. macam kalw dia beli untuk 50 org visitor.. so bila dah lebey visitor.. x kuar lah iklan tue.. (><)

    aku dah tolong klik ape2 yg patut.. :p

    ReplyDelete
  6. tahniah!!
    saya pon dapat gak yay!

    ReplyDelete
  7. tahniah dapat BE. jeles ah. me dah lama takdek BE. huhu

    ReplyDelete